Доставка води в офіс

    Швидке замовлення

    Доставимо завтра вдень!

    water bottle
    Доставляємо воду в офіси по всьому Києву!
    • water bottle
      130грн

      Доставка 1 бутля води – 130 гривень за бутель.

    • water bottle
      125грн

      Доставка 2 бутлів води - 125 гривень за бутель.

    • water bottle
      <125грн

      При замовленні 3 бутлів і більше, а також для підприємств та офісів, ціни обговорюються з нашим менеджером.

    • Заставна вартість

      При доставці води в бутлях стягується заставна вартість у розмірі 250 гривень. Важливо, що ця сума повністю повертається вам у разі припинення співпраці.

      250грн
    Питна вода для щоденного споживання!
    • Домашній набір

      2 бутелі води + помповий насос

      2 бутелі води + помповий насос
    • Кращий вибір для офісу

      Оберіть кулер отримайте та 2 бутелі води у подарунок

      Оберіть кулер отримайте та 2 бутелі води у подарунок

    Наші сертифікати

    Для вашої впевненності ми постійно проводимо перевірку якості:

    • certificate

      Сертифікат якості

    Як ми працюємо
    • 1
      Приймання замовлення

      Приймаємо замовлення з 9:00 до 18:00 щоденно з понеділка до суботи. Ви можете зв'язатися з нами в цей час, щоб зробити ваше замовлення або отримати консультацію.

    • 2
      Узгодження деталей

      Обговорюємо деталі замовлення та домовляємось про зручний для вас час. При доставці води в бутлях стягується заставна вартість у розмірі 250 гривень. Важливо, що ця сума повністю повертається вам у разі припинення співпраці.

    • 3
      Доставка

      Здійснюється наступного дня після замовлення. Це гарантує, що ви завжди матимете доступ до свіжої води вчасно. Ми раді надати доставку нашої води по всіх районах та мікрорайонах міста Києва, а також у радіусі 50 кілометрів від міста.

    • 4
      Оплата замовлення

      Готівкою або за допомогою переказу за реквізитами.
      Ми завжди йдемо на зустріч нашому клієнту. З нами доставка води Київ недорого - цілком реальна можливість отримати воду високої якості за оптимальною ціною. Залежно від обсягу замовлення наш менеджер надасть спеціальні умови.

    Привозимо воду в зручний час для офісу!

    • Доставка питної води в офіси

      Деякі можуть подумати, що встановлення кулера в офісі — це зайва стаття витрат. Адже що може бути простіше, ніж взяти і купити пляшку води в магазині? Однак, якщо подумати, чи несе це реальну вигоду? Кожного разу виходити з офісу, витрачати час, який можна було б використати для відпочинку або роботи, — не найкраще рішення, особливо якщо у співробітників та команди є чіткий план на робочий день. Крім того, це ще й накладно з фінансової точки зору в довгостроковій перспективі.

      Тепер уявіть, як зміниться робочий день, якщо у кожного співробітника буде можливість у будь-яку мить підійти до кулера. Одне рух і у склянці свіжа артезіанська вода. В офісі це не просто зручно, це спосіб швидко втамувати спрагу та знову повернутися до роботи. Ще один сумнівний момент, який зупиняє багатьох – це місце для кулера. Може здатися, що кулер з запасними бутлями займе багато місця в уже невеликому просторі. Однак сучасні кулери – дуже компактні, а наша щоденна доставка питної води в офіс дозволить замовляти воду в необхідній кількості.

    • water delivery home
    • Просте рішення важливого питаня

      Якщо поглянути на питання глобально, установка кулера в офісі — це не тільки турбота про здоров’я співробітників, але й спосіб зробити робоче простір більш функціональним та комфортним. Вода для кулера в офісі — це маленька деталь, яка може значно покращити загальну робочу атмосферу та допомогти в формуванні здорових звичок. Крім того, гарячий чай або кава також тепер можна готувати в офісі і не потрібно для цього постійно виходити з нього.

      Звісно, ми розуміємо, що турбота про комфорт і здоров’я співробітників може бути обтяжливою для керівництва, особливо коли йдеться про логістику та постійні замовлення. Наша компанія бере всі ці турботи на себе. Все, що вам потрібно зробити, це оформити замовлення та повідомити нам зручний час для доставки. Ми піклуватимемося про все інше.

    • water delivery office

    У нашому асортименті є все - кулери для води, помпи та миючі засоби.

    Зробіть ваш офіс максимально комфортним і чистим, обравши потрібні товари.

    • Замовлення аксесуарів для води в офіси

      Замовити
      pump
    • Швидке замовлення господарських товарів в офіси

      Замовити
      pump
    • Замовлення паперу в офіси

      Замовити
      pump
    • Продаж та оренда кулерів в офіси

      Замовити
      pump
    Заявка

    Доставимо завтра!

    water bottles

    Або зателефонуйте:

    +38 (095) 171 77 07
    Будемо раді вам допомогти!

      Доставка води в офіс. Чим ми можемо допомогти?

      Ми надаємо не тільки кулери та високоякісну питну воду, а й повне обслуговування, включаючи регулярну заміну бутлів і технічне обслуговування обладнання. Вашим співробітникам не доведеться витрачати час на подібні завдання. Вони зможуть просто насолоджуватися свіжою водою або гарячими напоями в будь-який час, що допоможе зберігати їхню енергійність та фокус на роботі. Замовити воду в офіс 19 літрів можна відразу на сайті. Якщо ж вам зручніше зробити замовлення по телефону – ми на зв’язку!

      Скільки кулерів можна замовити?

      Ви можете замовити у нас хоч один бутль води, і ми гарантуємо його своєчасну доставку. Якщо ваше приміщення дозволяє зберігати кілька бутлів і вам потрібно більше одного, ми запропонуємо вам спеціальні умови: при замовленні від двох бутлів ціна за кожний складе 115 грн. Якщо ж вам потрібно більше, ми готові обговорити індивідуальні умови і ціну з вашим менеджером, щоб знайти оптимальне рішення, враховуючи ваші потреби у воді та можливості по зберіганню.

      Бутлі інших компаній

      Якщо у вас вже є бутлі від інших компаній, ми готові взяти їх на обмін. Тоді вам не доведеться вносити заставу за наші бутлі. Це зручне рішення дозволяє вам перейти на нашу доставку води без додаткових витрат і втрати часу. Просто повідомте нам про свої бутлі при замовленні, і ми організуємо все необхідне для обміну, щоб ви могли насолоджуватися нашою чистою та свіжою водою без зайвих клопотів.

      Якщо у вас ще залишилися сумніви щодо доцільності встановлення кулера з водою у вашому офісі, давайте обговоримо ще кілька поширених сумнівів і наведемо приклади того, що говорять про нас наші постійні клієнти.
      Багато хто думає, що встановлення кулера — це складне завдання. Однак на практиці все відбувається гладко і швидко. Спеціаліст, який приїде до вас в офіс, встановить кулер за короткий час, не завдаючи ніяких незручностей вам або вашому бізнесу. В результаті – у вас завжди є питна вода, а при необхідності ще й гаряча.

      З того часу, як у офісах наших клієнтів з’явився кулер, перерви в офісі набули більш планового підходу. Все менше співробітників виходять у пошуках чашки кави або гарячого чаю. Також зручно це й як заміна електрочайнику, якому також потрібно знайти місце і все одно використовувати чисту воду. Все це деталі, які забезпечують доступ до чистої артезіанської води. Це всього лише маленька деталь, яка може значно покращити атмосферу і здоров’я на робочому місці.